Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Γιάννης Κότσιρας + ΤΡΙΟ

«Μια παράσταση κόντραcanto»
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο, μόνο για 10 παραστάσεις

Ο Γιάννης Κότσιρας ετοίμασε για φέτος μια διαφορετική παράσταση και όχι τυχαία επιλέγει την καρδιά της Άνοιξης για να την παρουσιάσει σε ένα χώρο που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά, στο ΖΟΟΜ στην Πλάκα.

Τρείς ταλαντούχοι μουσικοί συμπρωταγωνιστούν στην κυριολεξία σε αυτή την καινούργια μουσική προσέγγιση βάζοντας ο καθένας την ενορχηστρωτική του ιδέα αλλά και την προσωπική του δεξιοτεχνία.

Ο Ντίνος Γεωργούντζος στο πιάνο, στα πνευστά αλλά και στα κρουστά.
Ο Αντώνης Μιτζέλος - που επανεμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Κότσιρα μετά από αρκετό καιρό - στην κιθάρα και τα κρουστά.
Ο Τάσος Παπαστάμου στο βιολί, το μαντολίνο και επίσης τα κρουστά.

Ο τίτλος της παράστασης «κόντραcanto» ( στη μουσική σημαίνει τη μελωδία που πάει κόντρα στη βασική μελωδία της σύνθεσης ) εκφράζει την επιθυμία του ερμηνευτή να τραγουδήσει κόντρα στη λογική των μεγάλων χώρων και της απρόσωπης διασκέδασης.

Παρέα με τρεις από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς, σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο με μεγάλη ιστορία και απόλυτη επαφή.

Με τραγούδια από το δισκογραφημένο υλικό του που δεν τα λέει συχνά, με άλλα αγαπημένα τραγούδια καθώς και με κάποια από τις μεγάλες του επιτυχίες, όλα με διαφορετικό ήχο, χωρίς ηλεκτρισμό. Με το μυαλό και τις αισθήσεις παραδομένα μόνο στο τραγούδι και τη μουσική.

Μια μουσική παράσταση που διεκδικεί τη μοναδικότητά της και το διαρκές σιγοτραγούδισμα από το κοινό της.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ
Επιμέλεια ήχου: Άρης Κουντούρης, Λάμπρος Μπούνας
Σχεδιασμός φωτισμών: Γιώργος Τέλλος

ΖΟΟΜ
Κυδαθηναίων 39
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 21032 25 920

Δεν υπάρχουν σχόλια: